18.12.2016 13:31

Navratil vervangt geschorste Duarte tegen PEC

Doelpuntenmaker Samuel Armenteros (l.) bedankt Jaroslav Navratil (r.), die bij de 2-0 tegen NEC de assist geeft. (02-12-2016)
Doelpuntenmaker Samuel Armenteros (l.) bedankt Jaroslav Navratil (r.), die bij de 2-0 tegen NEC de assist geeft. (02-12-2016)

Jaroslav Navratil neemt zondagmiddag de plek van de geschorste Lerin Duarte in tegen PEC Zwolle. Verder hebben John Stegeman en Ron Jans, wiens ploegen in een moeizame periode zitten, geen wijzigingen toegepast.

Jaroslav Navratil staat voor het eerst sinds het uitduel bij sc Heerenveen, op 23 oktober, weer in de basis bij de Heraclieden. Sindsdien is hij voorbijgestreefd door Brahim Darri, die ook tegen PEC gewoon in de basis staat. Omdat Duarte geschorst is na zijn rode kaart in de bekerwedstrijd tegen Sparta Rotterdam, komt er toch een plekje vrij voor Navratil. Vermoedelijk schuift Brandley Kuwas daardoor terug naar het middenveld.

PEC is al sinds het begin van het seizoen op zoek naar de goede vorm. Ook afgelopen week leverde geen bemoedigend resultaat op; na de 0-0 thuisremise tegen directe concurrent Willem II in de vorige speelronde was FC Utrecht met 1-2 te sterk in het bekertoernooi, met dank aan een gelijkmaker in de 81ste minuut en een winnende treffer in de laatste minuut. Toch blijft Jans vasthouden aan zijn vertrouwde elf. Spelers als Josef Kvída, Mustafa Saymak, Wouter Marinus en Anass Achahbar moeten geduld houden.

Het duel is vanaf 14.30 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner