18.12.2016 19:14

Luuk de Jong dolblij met zijn broer Siem

PSV-aanvoerder Luuk de Jong had het er in de aanloop naar de topper zondag tegen Ajax al over gehad met broer Siem. Wat nou als juist de oud-speler van Ajax zou scoren in Amsterdam? "Maar hij is een heel nuchtere jongen, Siem doet niets geks. Heerlijk natuurlijk dat hij hier de 1-1 maakte", zei Luuk de Jong bij FOX Sports.

De oudste van de broers De Jong kwam na een uur spelen in het veld voor Andrés Guardado. De nummer tien van PSV tekende in de tachtigste minuut met een subtiele actie voor de gelijkmaker, na een pass van Gastón Pereiro. "Het is wel speciaal dat juist Siem hier scoort. Hij juichte niet, maar natuurlijk is hij blij", vertelde Luuk de Jong.

Titelverdediger PSV staat halverwege het seizoen acht punten achter op koploper Feyenoord. "Natuurlijk hadden we hier liever gewonnen, maar uiteindelijk moeten we blij zijn met een gelijkspel. Feyenoord heeft een gat geslagen, maar het is wel eens gekker geweest. Het is nog lang niet gedaan. Ik verwacht niet dat zij alles gaan winnen."

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner