18.12.2016 19:31

Janssen-loos Tottenham wint weer en sluit aan

Zonder de geblesseerde Vincent Janssen heeft Tottenham Hotspur zondag optimaal geprofiteerd van puntenverlies bij de concurrentie. Arsenal ging onderuit tegen Manchester City, zelf won Tottenham Hotspur met 2-1 van Burnley.

Door de overwinning is Tottenham Hotspur de aartsrivaal nu tot één punt genaderd op de ranglijst, in zeventien wedstrijden voetbalde de ploeg van Mauricio Pochettino 33 punten bij elkaar. Tegen Burnley kwam Tottenham Hotspur eerst op achterstand, Ashley Barnes maakte na twintig minuten spelen de 0-1. Dele Alli zette dat echter voor het half uur weer recht, Danny Rose zorgde twintig minuten voor tijd voor de einduitslag.

Bij Tottenham Hotspur speelden Jan Vertonghen, Mousa Dembélé en Christian Eriksen mee, Michel Vorm bleef de hele wedstrijd op de bank. Janssen kampt al wat langer met een enkelblessure en speelde zijn laatste competitiewedstrijd in dienst van Tottenham Hotspur ongeveer een maand geleden. Janssen scoorde sinds zijn komst naar Engeland nog maar één keer in de Premier League.