19.12.2016 11:03

Mertens geniet: "Ik ben in uitstekende vorm"

Dries Mertens is op dit moment de grote man aan de kant van Napoli. Afgelopen weekend was hij in negen minuten goed voor een hattrick tegen Torino (5-3 zege). In totaal produceerde de Belg zelfs vier doelpunten voor Napoli.

Mertens is bezig aan een goede periode, aangezien hij vorige week ook al een hattrick maakte. In de Italiaanse media wordt hij vergeleken met Diego Maradona. Mertens vindt dat overdreven. "Dan heb ik nog een lange weg te gaan. Maar het was natuurlijk een geweldige wedstrijd. Ik ben ontzettend tevreden en kan het niet geloven wat ik heb gedaan. Het is geweldig en de emoties gieren door mijn lijf."

De Belgische international heeft tot op heden tien doelpunten gemaakt dit seizoen. Dat is het dubbele van zijn totale productie van afgelopen seizoen. "Ik ben in uitstekende vorm", vertelt Mertens op de officiële website van de Serie A-club. "Mijn ploeggenoten helpen me om mijn kwaliteiten te benutten en de manager heeft veel vertrouwen in mij. Momenteel spelen we bijna perfect voetbal."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner