19.12.2016 13:30

Koeman geniet van rivaliteit in Liverpool

Everton-trainer Ronald Koeman geniet van de rivaliteit in de stad Liverpool. Maandagavond speelt Koeman met Everton de derby tegen Liverpool en de Nederlandse trainer gaat een poging doen om het gat naar de topt te dichten. 

Onlangs deelde Koeman op Twitter een foto van zijn kerstboom, maar aangezien zijn kerstboom erg 'rood' was kreeg hij kritiek van de Everton fans. "Ik vind het wel mooi dat zelfs de kleinste dingen zo worden uitgelegd", vertelt Koeman aan Voetbal International. "Het tekent ook de grootsheid van deze club, de traditie en de rivaliteit. Liverpool heeft wereldwijd bekendheid, maar in de stad en het land is Everton een net zo'n grote naam, hoor."

Everton wil binnen drie jaar tot de top van Engeland behoren. "Elke keer als ik naar Goodison Park rijd, passeer ik Anfield, het stadion van Liverpool. Dat het zo bij elkaar ligt, twee van zulke grote clubs... Geweldig. Nu is het aan ons ervoor te zorgen dat we die afstand in de praktijk ook gaan verkleinen. Ik ben ervan overtuigd dat ons dat gaat lukken."

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner