20.12.2016 10:30

Mertens in topvorm kan stevig onderhandelen

Dries Mertens mag de wedstrijdbal mee naar huis nemen na afloop van het competitieduel SSC Napoli - Torino (18-12-2016).
Dries Mertens mag de wedstrijdbal mee naar huis nemen na afloop van het competitieduel SSC Napoli - Torino (18-12-2016).

Dries Mertens blaakt momenteel van het zelfvertrouwen, want tijdens de afgelopen twee competitiewedstrijden wist de Belgische aanvaller maar liefst zeven (!) keer te scoren, zijn topvorm komt op een perfect moment.

De Belg, die in het verleden onder contract stond bij AGOVV, FC Utrecht en PSV, is namelijk in onderhandeling over een nieuw contract bij SSC Napoli. Stiekem hoopt de aanvaller dat zijn huidige vorm hem een dik contract bij de huidige nummer drie van de Serie A gaat opleveren. "Of mijn topvorm voor wat extra nulletjes zorgt in mijn contract? Dat zou kunnen", vertelt de Belg met een glimlach aan VTM Nieuws.

"We zien wel hoe het loopt", vervolgt Mertens zijn verhaal. "Supermooi dat het nu zo goed gaat, hopelijk duurt dat nog een tijdje." Mertens is inmiddels bezig aan zijn vierde seizoen bij SSC Napoli. De aanvaller heeft in Italië nog een contract tot de zomer van 2018. Na vijftien competitiewedstrijden staat Mertens op tien treffers. Tijdens zijn eerste seizoen in de Serie A kwam de Belg tot elf doelpunten.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner