20.12.2016 22:22

Hansson: "Feyenoord kleiner dan Ajax en PSV"

Pär Hansson schreeuwt aanwijzingen naar zijn ploeggenoten van Feyenoord. (31-07-2016)
Pär Hansson schreeuwt aanwijzingen naar zijn ploeggenoten van Feyenoord. (31-07-2016)

De kans dat Pär Hansson dit seizoen nog speelminuten gaat krijgen bij Feyenoord lijkt nihil. Een winters vertrek van de Zweedse doelman lijkt logisch. Opvallend genoeg is volgens Hansson de Rotterdamse club kleiner dan Ajax en PSV.

"Feyenoord is een hele grote club, maar het is duidelijk dat Ajax en PSV nog groter zijn op voetbalvlak. Er ligt meer druk op die clubs", vertelt Hansson in een interview met Alltid Fullsatt. Momenteel gaat Feyenoord soeverein aan kop in de Eredivisie en hebben de andere Nederlandse topclub het nakijken. "We hebben heel goed gespeeld en hebben het verdiend. Het enige smetje is dat we uit de Europa League zijn geknikkerd door Fenerbahçe."

"De club heeft vele moeilijke jaren achter de rug, maar vorig jaar werd de beker gewonnen en werd Feyenoord derde. Nu staan we bovenaan en dat is fantastisch. Het enige waar ik nog op hoopte: dat ik meer zou spelen. Dat is het enige negatieve", vervolgt de dertigjarige doelman, die na de winterstop moet concurreren met Brad Jones, Kenneth Vermeer en Warner Hahn. "Maar bij een grote club als Feyenoord heb je altijd goede keepers. Daar was ik op ingesteld. Het zou sowieso moeilijk worden." Hansson staat open voor een winters vertrek bij Feyenoord.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner