24.12.2016 09:30

Cahill gretig voor behalen record met Chelsea

Met elf gewonnen wedstrijden op rij is Chelsea inmiddels koploper geworden in de Premier League, door de goede prestaties kan de formatie uit Londen een record uit de boeken schieten. Gary Cahill heeft daar wel oren naar.

Nog nooit won een selectie van Chelsea twaalf competitiewedstrijden op rij. De Blues versloegen in de afgelopen maanden onder meer Leicester City, Manchester United, Manchester City en Tottenham Hotspur, de laatste keer dat er verloren werd was op 24 september, toen Arsenal uithaalde via een 3-0 winstpartij in het Emirates Stadium.

"Het is niet iets waar we dagelijks over praten", kijkt Cahill naar het aankomende record. "Ik heb er niemand over horen praten, maar we weten het en dan wil je ook betrokken zijn bij het team dat het record breekt", glundert Cahill tegenover Sky Sports. De mandekker vormt een belangrijk onderdeel van de winnende ploeg, hij staat samen met Azpilicueta en David Luiz achterin bij de koploper.

"We zijn bewust van het feit dat we op tweede kerstdag het record kunnen breken, dat geeft het ook een speciaal tintje. We willen de drie punten en het record." Chelsea neemt het op tegen AFC Bournemouth, het gat op de ranglijst met nummer twee Liverpool is al zes punten.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner