28.12.2016 12:03

Stuivenberg moet Karelis heel seizoen missen

Nikolaos Karelis loopt een zware knieblessure op tijdens het duel van KRC Genk met AA Gent. (27-12-2016)

Albert Stuivenberg kan dit seizoen als trainer van KRC Genk geen beroep meer doen op Nikolaos Karelis. De aanvaller raakte dinsdag zwaar geblesseerd tijdens de 2-0 zege op AA Gent. Hij heeft de voorste kruisband van zijn linkerknie afgescheurd.

Karelis was tijdens het duel nog trefzeker door een strafschop te benutten. Vijf minuten na de rust ging de Griek geblesseerd naar de kant. Vrijwel direct was al duidelijk dat Karelis kampte met een zware knieblessure. Genk betaalde in januari 2016 ongeveer 2,5 miljoen euro aan Panathinaikos voor de international.

Tot op heden staat de teller van Karelis op 52 wedstrijden en 29 doelpunten voor Genk. Stuivenberg werd dinsdag aangesteld als nieuwe hoofdtrainer van de Belgische club.