30.12.2016 14:47

Wenger: "United heeft niet op hem geboden"

Arsène Wenger tijdens de Champions League-ontmoeting tussen Arsenal en Paris Saint-Germain. (23-11-2016)
Arsène Wenger tijdens de Champions League-ontmoeting tussen Arsenal en Paris Saint-Germain. (23-11-2016)

Arsène Wenger ontkent de uitspraken van Mathieu Debuchy dat Arsenal weigerde hem naar Manchester United te laten gaan. De rechtsback is volgens Wenger gefrustreerd door zijn blessure en gebrek aan speelminuten. Debuchy claimde ook nauwelijks te praten met de Franse coach.

Debuchy heeft tot nu toe een groot gedeelte van het seizoen gemist vanwege een dijbeenblessure. Hij suggereerde Wenger alleen nog te groeten, maar verder niet met hem te praten. "We spreken elkaar. Ik heb contact met alle spelers. Uit het artikel komt frustratie naar boven van een geblesseerde speler", stelt Wenger tijdens een persconferentie tegenover de Engelse media.

De rechtsback komt weinig aan spelen toe bij de Londenaren. "Ik bood hem vorig jaar de mogelijkheid op huurbasis naar Bordeaux te gaan. Afgelopen zomer kwam niemand voor hem, ook Fiorentina en Espanyol niet. Je moet het artikel dus niet al te letterlijk nemen. Manchester United heeft niet op hem geboden, dat is onwaar. Het verbaast me om zoiets te horen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner