31.12.2016 09:14

Koeman tevreden met teleurstellende remise

Ronald Koeman kijkt toe tijdens de wedstrijd van Everton tegen Arsenal. (13-12-2016)
Ronald Koeman kijkt toe tijdens de wedstrijd van Everton tegen Arsenal. (13-12-2016)

Met een punt tegen de hekkensluiter was het resultaat van de wedstrijd Hull City - Everton geen beste uitslag voor de formatie van trainer Ronald Koeman, maar de Nederlander was aan het einde van het duel toch tevreden met het puntje.

"Het liefst win je elke wedstrijd, maar soms moet je blij zijn met een punt", stelt de oefenmeester van Everton na de wedstrijd. "Je kan nu eenmaal een vrije trappen-specialist als Robert Snodgrass niet stoppen", kijkt Koeman naar de 2-1 van Hull City. Everton kwam tot tweemaal toe terug in de wedstrijd, maar kon de winst uiteindelijk niet over de streep trekken.

"Ik was niet gelukkig met onze start, maar we hebben ons daarna goed hersteld. Ik ben zeer gelukkig met ons optreden." Bij Hull City bleef oud-AZ'er Markus Henriksen de hele wedstrijd op de bank zitten, Maarten Stekelenburg kwam vanwege een blessure niet in actie. Everton staat voorlopig nog zevende in Engeland, Hull City is geen hekkensluiter meer, maar Swansea City kan in de negentiende speelronde weer over de ploeg heen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner