02.01.2017 10:17

Langeler voorspelt grote toekomst voor Stam

Jaap Stam staat als hoofdtrainer van Reading langs de zijlijn tijdens de wedstrijd tegen Fulham. (30-12-2016)
Jaap Stam staat als hoofdtrainer van Reading langs de zijlijn tijdens de wedstrijd tegen Fulham. (30-12-2016)

Art Langeler denkt dat Jaap Stam zich geen zorgen hoeft te maken over zijn toekomst als hoofdtrainer. De Nederlandse coach weet in Engeland te imponeren als trainer van Reading. In de Championship staat zijn club derde op de ranglijst.

Langeler en Stam werkten in het verleden samen bij PEC Zwolle. De hoofd jeugdopleiding van PSV was destijds eindverantwoordelijk en Stam zijn assistent. "Hij zegt niet heel veel, maar als hij iets zegt is het altijd raak. Dankzij zijn international ervaring kon hij jongens vaak dé tip geven in wedstrijdsituaties. In de loop der jaren heeft hij de rest van het trainersvak geleerd", vertelt Langeler aan Metro.

"Jaap was als voetballer een overlever en zo denkt hij als trainer nog steeds. Ik vind het heerlijk om te zien dat er eindelijk weer een trainer is die floreert met echt Nederlands voetbal." Langeler denkt dan ook dat Stam ver gaat komen. "Dat kan niet missen. Jaap wordt een internationale toptrainer. Ik weet zeker dat hij zich bij de grote clubs staande houdt."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner