02.01.2017 21:02

Koeman tevreden over goed drieluik van ploeg

Ronald Koeman kijkt met een tevreden gevoel terug op de duels rond de feestdagen. De Nederlandse coach bleef de afgelopen periode ongeslagen met Everton. Maandagmiddag sloot Koeman een goede week af met een 3-0 zege op Southampton.

Koeman was in de vorige twee seizoenen actief als oefenmeester bij Southampton, maar was erg blij met de zege van zijn nieuwe werkgever. "Met zeven punten uit drie wedstrijden kunnen we heel tevreden zijn", laat een trotse Koeman weten op de website van Everton. De club uit Liverpool won eerder met 0-2 van landskampioen Leicester City en behaalde één punt in het duel met Hull City.

De coach van Everton is blij dat het drieluik positief werd afgesloten. "En deze zege is een heel mooi resultaat om daaraan vast te plakken. Ik vind het ook heel belangrijk dat we een clean sheet realiseerden. Het is een mooie afsluiting van een zware periode." Koeman wil niet veel kwijt over mogelijke aanwinsten in de winterse transferperiode. "Ik ben druk bezig met alle wedstrijden en misschien is het bestuur wel heel druk bezig met het halen van spelers."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner