03.01.2017 11:15

Fraser wil plezier hebben op trainingskamp

Henk Fraser kijkt vanaf de zijlijn toe hoe zijn Vitesse het doet tegen Heracles Almelo. (06-11-2016)
Henk Fraser kijkt vanaf de zijlijn toe hoe zijn Vitesse het doet tegen Heracles Almelo. (06-11-2016)

Vitesse-trainer Henk Fraser hecht veel waarde aan het feit dat zijn ploeg plezier heeft tijdens het trainingskamp van Vitesse in het Spaanse Alicante. De oefenmeester hoopt dat zijn groep naar elkaar toegroeit, waardoor er tijdens de tweede seizoenshelft beter gepresteerd zal worden.

"Het doel is dat we deze week een goede basis leggen voor de tweede helft van het seizoen", aldus Fraser in gesprek met Omroep Gelderland. "We weten namelijk wat ons te doen staat: beter presteren dan in de eerste helft van het seizoen. Zo simpel is het."

"We gaan deze week er hard aan werken dat we nog meer een team zijn", vervolgt Fraser. "Je zag de laatste wedstrijden dat het al iets beter ging en dat moet nog meer. We gaan dus hard trainen, maar ook aan teambuilding doen en plezier hebben", aldus Fraser, die met zijn ploeg tijdens het trainingskamp in Spanje een oefenwedstrijd zal spelen tegen SC Cambuur. De coach wil die wedstrijd per se winnen. "Winnen geeft namelijk plezier. Wat dat betreft gaan we daar hier mee beginnen."

Vitesse hervat op 15 januari de competitie met een thuiswedstrijd tegen FC Twente.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner