05.01.2017 20:13

FC Barcelona zonder Cillessen tegen Bilbao

FC Barcelona treedt donderdagavond tegen Athletic Bilbao aan zonder de geblesseerde Jasper Cillessen. Ook Jérémy Mathieu ontbreekt nog in de selectie van de Catalanen. Bij Athletic Bilbao zijn er drie wijzigingen in vergelijking met de vorige wedstrijd tegen Racing Santander. 

Luis Enrique zit in een luxepositie. De oefenmeester van FC Barcelona heeft met slechts één blessure te maken in de selectie. Doelman Cillessen, die in het bekertoernooi onder de lat staat, is tijdens de winterbreak geblesseerd geraakt en kan donderdagavond niet zijn opwachting maken. Voor hem in de plaats start Marc-André ter Stegen. Verder kiest Luis Enrique voor zijn sterkst mogelijke opstelling. Dat betekent dat het trio Lionel Messi, Neymar en Luis Suárez starten.

Bij Athletic Bilbao keert de ervaren Beñat weer terug in de wedstrijdselectie. De middenvelder was de voorgaande weken afwezig vanwege een blessure. Athletic Bilbao-trainer Ernesto Valverde kan donderdagavond niet beschikken over Óscar de Marcos, Yeray Álvarez en Ager Aketxe. In vergelijking met de vorige wedstrijd tegen Racing Santander verandert Valverde zijn ploeg op drie plaatsen. Lekue, Mikel Rico en Iker Muniaín zijn verwezen naar de bank en zij worden vervangen door Eneko Bóveda, Iturraspe en Saborit.

Volg het duel tussen Athletic Bilbao en FC Barcelona hier live

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner