11.01.2017 14:46

Cillessen mogelijk toch onder de lat bij Barça

Jasper Cillessen gaat woensdagavond mogelijk toch het doel van FC Barcelona verdedigen. De Nederlandse doelman keerde maandag terug op het trainingsveld van FC Barcelona, maar leek de wedstrijd in de Copa del Rey tegen Athletic Bilbao niet te halen.

Cillessen, die afgelopen zomer Ajax verruilde voor FC Barcelona, liep eind december een kuitblessure op en moest daardoor de heenwedstrijd in de Copa del Rey tegen Athletic Bilbao (2-1 nederlaag) aan zich voorbij laten gaan. De sluitpost keerde maandag weliswaar terug op het trainingsveld, maar er werd geen rekening gehouden met een snelle rentree van de doelman.

De goalie maakt echter toch kans op speelminuten, want FC Barcelona-trainer Luis Enrique heeft Cillessen opgenomen in zijn wedstrijdselectie voor de return tegen Athletic Bilbao. Of Cillessen daadwerkelijk gaat spelen is nog onduidelijk, want ook eerste doelman Marc-André ter Stegen maakt deel uit van de wedstrijdselectie. Normaal gesproken zit derde doelman Jordi Masip op de bank tijdens het bekertoernooi.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner