13.01.2017 15:00

'De Vrij krijgt geen toestemming voor transfer'

Stefan de Vrij geeft aanwijzingen tijdens het competitieduel Lazio Roma - Juventus (27-08-2016).
Stefan de Vrij geeft aanwijzingen tijdens het competitieduel Lazio Roma - Juventus (27-08-2016).

Lazio Roma is niet van plan om Stefan de Vrij deze transferperiode naar Engeland te laten gaan. De verdediger zou in de belangstelling staan van Chelsea en Manchester United, maar zijn Italiaanse werkgever wenst niet mee te werken aan een transfer.

Volgens La Gazzetta dello Sport ziet de clubleiding van Lazio het niet zitten om De Vrij midden in het seizoen kwijt te raken. De centrale verdediger is momenteel een vaste waarde in het elftal van de Italiaanse subtopper. Eerder maakte de krant al melding van de interesse van Manchester United en Chelsea in de 24-jarige mandekker, die nog een contract tot de zomer van 2018 heeft in Rome.

De Vrij wordt al langer nadrukkelijk gevolgd door Engelse topclubs en het lijkt zeer waarschijnlijk dat de oud-speler van Feyenoord aankomende zomer alsnog naar de Premier League vertrekt. Lazio zou zo'n veertig miljoen euro verlangen voor De Vrij, die dit seizoen tot nog toe in twaalf competitiewedstrijden in actie kwam. De centrale verdediger is bezig aan zijn derde jaar in de Serie A. Afgelopen seizoen stond De Vrij lang aan de kant door een knieblessure.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner