13.01.2017 20:13

Costa gepasseerd na bonje bij Chelsea

Diego Costa zal zaterdag niet in de spits staan bij Chelsea als de koploper op bezoek gaat bij Leicester City. De Engelse nieuwszender Sky heeft dat vrijdagavond bekendgemaakt.

Costa zou ruzie hebben gemaakt met de fitnesscoaches van The Blues, zo wordt gemeld. Tevens zou een contractaanbieding voor omgerekend 35 miljoen euro uit China de Spaanse spits het hoofd op hol gebracht hebben. Er wordt vooralsnog niet bekend gemaakt om welke klaarblijkelijk buitengewoon kapitaalkrachtige club het dan zou gaan, maar het aanbod zou er wel voor gezorgd hebben dat Costa zich al drie dagen niet op Cobham, het trainingscomplex van Chelsea, vertoond hebben.

Volgens het opzienbarende verhaal zou Chelsea-eigenaar Roman Abramovich overigens niet van zins zijn om zijn topschutter te verkopen. Het contract van Costa op Stamford Bridge loopt nog tot medio 2019. De ophef komt voor trainer Antonio Conte op een slecht moment, in de aanloop naar de wedstrijd tegen regerend kampioen Leicester waar de ploeg een belangrijke stap moet zetten naar de troonopvolging van datzelfde Leicester.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner