14.01.2017 20:16

Pastoor gooit elftal om: vijf wijzigingen

Sparta Rotterdam-trainer Alex Pastoor is zijn ploeg aan het coachen tijdens het duel met ADO Den Haag. (18-12-2016)
Sparta Rotterdam-trainer Alex Pastoor is zijn ploeg aan het coachen tijdens het duel met ADO Den Haag. (18-12-2016)

Sparta Rotterdam-coach Alex Pastoor heeft zijn ploeg helemaal omgegooid voor de hervatting van de Eredivisie. Hij heeft liefst vijf aanpassingen gedaan voor het thuisduel met FC Utrecht.

Pastoor is met een compleet nieuw basiselftal teruggekomen uit het trainingskamp in Spanje. Bart Vriends, David Mendes da Silva, Paco van Moorsel, Kenneth Dougall en Loris Brogno hebben hun plek allemaal verloren in het team van de Spartanen. Zodoende komen er plekken vrij voor Rick van Drongelen, Ryan Sanusi, Calero, Stijn Spierings en Mart Dijkstra. Met deze vijf nieuwe namen hoopt Sparta af te rekenen met de slechte vorm waarmee het de winterstop inging.

Erik ten Hag heeft zich beperkt tot de aangekondigde wijziging in zijn basiselftal. Alleen op het middenveld is een afwijking te bemerken ten opzichte van het team dat vlak voor de winterstop met 0-0 gelijkspeelde bij Roda JC. Nieuweling Wout Brama maakt voor het eerst zijn opwachting bij Utrecht, waardoor Darren Rosheuvel weer terugvalt naar de bank. Voor de rest houdt Ten Hag vast aan zijn vertrouwde ploeg.

Het duel is vanaf 20.45 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner