15.01.2017 10:10

Hahn heeft gemengde gevoelens over debuut

Warner Hahn druipt af na een nederlaag van Excelsior tegen PSV. De doelman heeft na lange tijd zijn rentree in de Eredivisie gemaakt. (14-01-2017)
Warner Hahn druipt af na een nederlaag van Excelsior tegen PSV. De doelman heeft na lange tijd zijn rentree in de Eredivisie gemaakt. (14-01-2017)

Warner Hahn maakte zaterdag na lang blessureleed zijn rentree in de Eredivisie. De Feyenoord-doelman wordt de rest van het seizoen verhuurd aan stadsgenoot Excelsior. Hahn maakte zaterdag tegen PSV (2-0) zijn de debuut voor de Kralingers.

De doelman moest tweemaal vissen in het Philips Stadion en stond daardoor na afloop met gemengde gevoelens de pers te woord. "Aan de ene kant is het mooi dat ik na een jaar mijn rentree heb gemaakt. Aan de andere kant verliezen we hier wel vrij kansloos met 2-0", zegt de 24-jarige doelman tegen FOX Sports. Hahn wist zich zaterdag wel te onderscheiden door enkele goede reddingen en liet meteen zien een versterking te zijn voor Excelsior.

"Dat is moeilijk om te zeggen, maar ik was er wel vandaag", vertelt Hahn, die blij was een grotere nederlaag te hebben voorkomen. "Ik heb de jongens een beetje kunnen helpen. Ook dat was niet genoeg. Voor Excelsior zijn dit leuke wedstrijden om te spelen, maar niet de belangrijkste. De belangrijke wedstrijden staan de komende weken op het programma. Vandaag was het een kansloze missie: PSV echt veel beter dan dat wij waren."

Hahn raakte in januari 2016 zwaar geblesseerd aan zijn knie. Het afgelopen jaar stond voor hem vooral in het teken van revalideren. De doelman laat weten geen last meer te hebben van zijn knie en er ook mentaal geen hinder van te ondervinden. "Ik heb totaal geen angst gevoeld. Het voelde alsof het nooit was gebeurd", vertelt de sluitpost. Volgend weekend ontvangt Excelsior hekkensluiter Go Ahead Eagles in eigen stadion. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner