15.01.2017 13:45

Stekelenburg terug op de bank tegen City

Nadat hij een kleine maand geblesseerd aan de kant verbleef, is Maarten Stekelenburg weer opgenomen in de wedstrijdselectie van Everton. Ronald Koeman laat zijn landgenoot echter wel op de bank in het duel met Manchester City.

Net als in de voorgaande wedstrijden keept Joel bij Everton. Achterin vindt de grootste verrassing plaats, Everton speelt met vijf verdedigers en de onervaren Mason Holgate is er daar één van. De twintigjarige rechtspoot speelt pas zijn zesde duel in de Premier League en zijn elfde op het hoogste voetbalniveau van Engeland. Voorin moeten Kevin Mirallas en Romelu Lukaku voor de doelpunten zorgen. Aanwinst Morgan Schneiderlin begint bij Everton op de bank.

Bij Manchester City weinig verrassingen, behalve dat Pablo Zabaleta op het middenveld staat. De Argentijn was in eigen land en in Spanje regelmatig middenvelder, maar sinds zijn komst naar Manchester City in 2008 was hij voornamelijk rechtsback. Zabaleta is tegen Everton de vervanger van Fernandinho, die geschorst is. Voorin staat Kun Agüero, die geflankeerd wordt door David Silva en Raheem Sterling. Kevin De Bruyne moet vanaf de nummer tien voor creativiteit zorgen.

De wedstrijd is vanaf 14.30 LIVE te volgen!

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner