15.01.2017 14:10

Cavani aast op nieuw contract in Parijs

Edinson Cavani heeft aangegeven dat hij zijn contract wil verlengen bij Paris Saint-Germain. De Uruguayaanse aanvaller heeft momenteel een contract tot 2018 bij de Parijzenaren, maar wat hem betreft komt daar een vervolg aan.

"Ik wil graag in Parijs blijven. Ik speel hier goed en ik hou van de stad. Ik heb er vertrouwen in dat ik ga verlengen binnenkort. Ik heb al een gesprek gehad met de leiding en ik hoop dat er schot in de zaak zit", aldus Cavani tegen het Franse medium Telefoon. De 29-jarige aanvaller is prima in vorm dit seizoen. In achttien wedstrijden in de Franse Ligue 1 heeft Cavani ook al achttien keer gescoord. Niet alleen in de Franse competitie is Cavani op stoom, ook in de Champions League loopt hij één op één. In zes wedstrijden scoorde hij het even aantal doelpunten.

De aanvaller speelt met erg veel vertrouwen te spelen en dat komt mede doordat hij zich gelukkig voelt bij de club. "Mij statistieken zijn goed, maar daar gaat het me niet allemaal om. Hetgeen wat me het meest interesseert is dat Paris Saint-Germain kampioen wordt." Cavani speelde zaterdagavond met Paris Saint-Germain een competitiewedstrijd uit tegen Stade Rennes. In de wedstrijd die met 0-1 werd gewonnen, werd de spits voortijdig naar de kant gehaald en kwam hij niet tot scoren. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner