15.01.2017 15:20

Van Bronckhorst tevreden na winst tegen Roda

Giovanni van Bronckhorst was na afloop van de met 0-2 gewonnen wedstrijd van Feyenoord op Roda JC tevreden met het spel van zijn ploeg. Feyenoord had het lastig met het stugge, defensieve spel van Roda. "We wisten dat het een moeilijke wedstrijd zou worden."

Feyenoord kwam pas in de tweede helft aan scoren toe, toen aanvoerder Dirk Kuyt zijn ploeg op voorsprong zette. Eljero Elia besliste het duel een paar minuten voor het einde van de wedstrijd. "We wilden de tweede helft van de competitie goed starten met een overwinning en dat hebben we vandaag gedaan. Het was matig. Met name het verschil tussen de eerste en tweede helft", Aldus Van Bronckhorst tegenover de camera van FOX Sports.

"Ik vond het redelijk gaan. Het was wat moeizaam voor het hele team. We hadden moeite om de linies compact te maken. Ik denk dat je over de wedstrijd gezien dat we weinig kansen hebben weg gegeven. Je hebt voldoende kansen gecreëerd om deze wedstrijd te winnen. Je weet dat we uiteindelijk kansen creëren en zeker in de eindfase scoren. Met name na die goal zag je het team wat we kennen. Met de duels en het gif wat we in ons spel hebben", eindigde Van Bronckhorst zijn analyse. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner