15.01.2017 16:28

Hyballa laat winterse aankopen op de bank

Peter Hyballa gunt zijn drie aankopen, Jordan Larsson, Lorenzo Burnet en Ali Messaoud, geen plek in de basis. Larsson en Burnet zitten wel bij de wedstrijdselectie, Messaoud ontbreekt door een knieblessure.

Bij NEC zijn er wel twee wijzigingen in de basis ten opzichte van de laatste wedstrijd van 2016. Ferdi Kadıoğlu en Robin Buwalda mogen een plek op de bank opzoeken. En Kévin Mayi en Mikael Dyrestam nemen hun plek in de basis over.

Bij Willem II zijn twijfelgevallen Funso Ojo en Freek Heerkens er niet bij. Oja heeft last van een schaambeenblessure, een blessure die hij opliep in de oefenwedstrijd tegen KAA Gent. Heerkens speelde de laatste wedstrijden van 2016 al met pijnstillers, omdat hij last had van een buikspierblessure. Die blessure houdt hem tegen NEC buiten de wedstrijdselectie. Dries Wuytens was in de gewonnen wedstrijd tegen sc Heerenveen nog basisspeler, maar in de eerste wedstrijd van 2017 moet hij op de bank plaats nemen. De vervangers van dit drietal zijn Elmo Lieftink, Pele van Anholt en Jordens Peters. De aanvoerder, die in de winterstop zijn contract verlengde tot de zomer van 2020, miste de laatste wedstrijd van 2016 door een hamstringblessure.

Om kwart voor vijf is de aftrap. De wedstrijd is hier LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner