17.01.2017 11:46

Cavani gaat verlengen bij Paris Saint-Germain

Edinson Cavani staat weliswaar in de belangstelling van het Chinese Tianjin Quanjian FC, maar de international van Uruguay kiest voor een langer verblijf bij Paris Saint-Germain. De 29-jarige spits gaat zijn contract in Parijs verlengen.

"Het klopt dat ik mijn contract ga verlengen bij Paris Saint-Germain", vertelt de oud-speler van onder meer US Palermo en SSC Napoli in gesprek met het Uruguayaanse radiostation Radio Nacional. "We hebben lang moeten onderhandelen, maar we hebben eindelijk een akkoord bereikt."

"We moeten nog een aantal kleine details bespreken, maar ik richt me op het voetbal. Mijn broer regelt mijn zaken. Ik hoop nog lang voor Paris Saint-Germain te mogen spelen en ik zal dat met hetzelfde verlangen en passie blijven doen. Ik wil grote dingen bereiken bij Paris Saint-Germain." Cavani gaat zijn contract in Parijs met twee seizoenen verlengen. Zijn huidige verbintenis loopt nog tot medio 2018, waardoor hij na het zetten van zijn handtekening vastligt tot de zomer van 2020.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner