17.01.2017 21:35

Breinburg moet vrezen voor afketsen transfer

Gregor Breinburg baalt van de nederlaag van NEC Nijmegen op bezoek bij Sparta Rotterdam. (18-09-2016)
Gregor Breinburg baalt van de nederlaag van NEC Nijmegen op bezoek bij Sparta Rotterdam. (18-09-2016)

Gregor Breinburg lijkt te moeten vrezen voor zijn transfer naar de Amerikaanse competitie. De aanvoerder van NEC Nijmegen staat in de belangstelling van Los Angeles Galaxy. De onderhandelingen verlopen tot nu toe moeizaam.

De Eredivisie-club ziet een transfer dan ook niet zomaar gerealiseerd worden. Volgens NEC komt er vanuit Amerika te weinig actie om de overeenkomst af te ronden. "We zijn nu een maand verder. Maar in die tijd is er weinig contact geweest. Wat mij betreft is dit een traject dat veel te lang duurt", reageert technisch manager Edwin de Kruijff tegenover Voetbal International.

Een eerste bod van LA Galaxy werd geweigerd door NEC, waarna ook een tweede bod niet voldoende bleek. "Het was niet veel hoger dan het voorgaande. Het bedrag zal substantieel omhoog moeten, willen we hem laten gaan. Niet om hem te pesten, natuurlijk. Hijzelf wil de stap bijzonder graag zetten, dat snappen we volledig, maar hij is een belangrijke speler."

"Wij moeten ook een vervanger kunnen aantrekken. De Amerikaanse markt is nog een hele tijd open, maar voor ons nadert het einde van de transferwindow. En wij willen ook niet tot de laatste dag van januari blijven wachten."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner