18.01.2017 21:32

Stans mag alweer vertrekken bij NAC Breda

Jeff Stans (l.) verliest een kopduel van Robert Braber (r.) tijdens de competitiewedstrijd NAC Breda - Helmond Sport. (28-11-2016)
Jeff Stans (l.) verliest een kopduel van Robert Braber (r.) tijdens de competitiewedstrijd NAC Breda - Helmond Sport. (28-11-2016)

Na elf wedstrijden neemt NAC Breda mogelijk alweer afscheid van middenvelder Jeff Stans. De nummer tien kwam afgelopen seizoen over van Excelsior en moest de Brabanders terug naar de Eredivisie helpen, maar dat werd geen succes.

Technisch directeur Hans Smulders is in gesprek met BN DeStem duidelijk over de situatie van Stans, die een contract voor drie jaar tekende in 2016. "Wij hebben een goed gesprek gehad met Jeff. Tot nu toe is het geen gelukkig huwelijk gebleken. Dat kan. In korte tijd is er veel gebeurd met hem bij NAC. De speler moet nu zelf kijken wat hij wil. Hij weet hoe wij erin staan."

Stans was een vaste kracht bij het Eredivisie-elftal van Excelsior, waardoor de keuze voor Jupiler League-club NAC Breda verrassend was. De Brabanders staan vijfde op het tweede voetbalniveau van Nederland, de achterstand op koploper VVV-Venlo bedraagt tien punten.

Stijn Vreven, de nieuwe trainer van NAC Breda, heeft al aangegeven dat hij Stans een kans geeft mocht hij willen blijven.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner