21.01.2017 16:59

Vreven: "Nog veel werk aan de winkel bij NAC"

Stijn Vreven maakt zijn debuut als hoofdtrainer van NAC Breda. Zijn ploeg wint van Jong FC Utrecht in De Galgenwaard. (1-01-2017)
Stijn Vreven maakt zijn debuut als hoofdtrainer van NAC Breda. Zijn ploeg wint van Jong FC Utrecht in De Galgenwaard. (1-01-2017)

Stijn Vreven is goed begonnen aan zijn dienstverband als hoofdtrainer van NAC Breda. De Belgische oefenmeester heeft na twee wedstrijden zes punten behaald en daar is Vreven erg content mee. Tegen hekkensluiter Achilles'29 won NAC met 2-0.

Achilles'29 is dit seizoen het lelijke eendje van de Jupiler League, maar mocht in Breda lang hopen op een goed resultaat. "Ongelofelijk dat we negentig minuten hebben moeten wachten op zekerheid", vertelt Vreven geërgerd op de clubwebsite. "We hebben zeker vijf honderd procent kansen gehad om de tweede te maken. De tegenstander kreeg zo goed als geen kansen. Voor een echt Avondje NAC-beleving moet je veel sneller de 2-0 maken om er een echt feest van te maken", aldus Vreven.

Toch was de Belgische trainer na afloop erg blij met de drie punten voor zijn ploeg. "Anderzijds is dit een degelijke overwinning. We hebben weinig weggegeven, twee goals gemaakt en we winnen weer." De oefenmeester hoopt de komende tijd nog stappen te zetten met zijn ploeg. "Er is een heel aantal dingen waar ik tevreden over ben, maar we moeten nog volwassener worden. Er is nog veel werk aan de winkel, maar er zijn ook dingen waar we op voort kunnen borduren", besluit Vreven.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner