21.01.2017 17:43

Vincent Janssen opnieuw buiten selectie Spurs

Vincent Janssen verlaat tijdens het FA Cup-duel met Aston Villa, gedecideerd het veld. Voor hem in de plaats komt smaakmaker Dele Alli. (08-01-2017)
Vincent Janssen verlaat tijdens het FA Cup-duel met Aston Villa, gedecideerd het veld. Voor hem in de plaats komt smaakmaker Dele Alli. (08-01-2017)

Het zit niet mee voor Vincent Janssen. De spits, die afgelopen zomer overkwam van AZ, hoeft van Tottenham Hotspur-trainer Mauricio Pochettino opnieuw niet op de bank plaats te nemen. Voor hem speelt, ook in het duel met Manchester City, nog altijd Harry Kane.

Makkelijker wordt het er ook niet op voor Janssen. Afgelopen weekend zag hij vanaf de tribune zijn concurrent Kane een hattrick scoren tegen West Bromwich Albion. Janssen blijft tot nu toe steken op drie goals uit achttien wedstrijden voor de Spurs. Alle drie de doelpunten kwamen vanaf de penaltystip.

Bij Tottenham Hotspur vervangt Kevin Wimmer de geblesseerde Jan Vertonghen. De Rode Duivel liep een scheurtje in zijn linkerenkelband op, waardoor hij de komende zes weken niet beschikbaar is. Verder heeft Pochettino geen wijzigingen doorgevoerd in het basiselftal van de Spurs.

Manchester City-trainer Pep Guardiola wijzigt eveneens zijn basisopstelling na de forse nederlaag bij Everton. Leroy Sané neemt de plek over van John Stones, waardoor Aleksandar Kolarov een linie terugzakt. Dat betekent dat de negentienjarige Gabriel, die onlangs aansloot bij de training van Manchester City, op de bank mag plaatsnemen in het Etihad Stadium. Gabriel werd afgelopen zomer al gekocht van het Braziliaanse SE Palmeiras. Het talent maakte op huurbasis het seizoen af bij zijn club, waarmee hij kampioen van Brazilië werd.

De wedstrijd is vanaf 18.30 uur hier LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner