21.01.2017 18:20

Real Madrid dankt Sergio Ramos voor winst

Makkelijk ging het opnieuw niet, maar na twee nederlagen op rij heeft Real Madrid weer eens gewonnen in Spanje. Málaga CF werd met 2-1 verslagen, grote man aan Madrileense zijde was Sergio Ramos, die twee keer scoorde.

De mandekker kopte tien minuten voor rust een corner van Toni Kroos tegen de touwen, enkele minuten later maakte hij er ook 2-0 van, wederom op aangeven van de Duitser. Voor Sergio Ramos is het alweer zijn 79e doelpunt in zijn carrière, tien van die goals scoorde hij in het shirt van Spanje. De wedstrijd werd weer spannend omdat Juanpi Añor na ruim een uur spelen de aansluitingstreffer maakte voor Málaga, maar verder kwam de club niet.

Real Madrid kan nu rustig wachten op de zondag, dan komen concurrenten FC Barcelona en Sevilla in actie. De Catalanen spelen tegen SD Eibar, terwijl Sevilla het opneemt tegen CA Osasuna. De voorsprong van Real Madrid op nummer twee Sevilla bedraagt vier punten, beide teams hebben achttien duels gespeeld. Op 22 februari komt de ploeg nog een keer extra in actie, Real Madrid miste één competitieduel vanwege verplichtingen op het Wereldkampioenschap voor clubs.