21.01.2017 20:35

Fraser kiest voor Calor als vervanger Baker

Er kan een voorzichtig lachje af bij Vitesse-trainer Henk Fraser. Zijn ploeg is zojuist op voorsprong gekomen tegen FC Twente. (15-01-2017)
Er kan een voorzichtig lachje af bij Vitesse-trainer Henk Fraser. Zijn ploeg is zojuist op voorsprong gekomen tegen FC Twente. (15-01-2017)

De puzzel van Vitesse-trainer Henk Fraser is compleet. Hij kiest zaterdagavond voor het basisdebuut van jeugdspeler Julian Calor als vervanger van de geschorste Lewis Baker. Met Calor passeert Fraser Mo Osman.

FC Groningen begint ongewijzigd aan de wedstrijd in vergelijking met vorige week. Trainer Ernest Faber ziet geen reden om zijn voorhoede, bestaande uit Bryan Linssen, Alexander Sørloth en Mimoun Mahi, aan te passen. Dit elftal versloeg vorig weekend, bij de hervatting van de Eredivisie, Heracles Almelo met 1-4.

Vitesse-trainer Henk Fraser wijzigt zijn elftal dus noodgedwongen. Op het middenveld is er het debuut van jeugdspeler Julian Calor. De 19-jarige middenvelder kwam afgelopen zomer over van de jeugdopleiding van RKC Waalwijk. Voor Jong Vitesse, dat uitkomt in de Tweede Divisie, speelde Calor tot nu toe zestien wedstrijden.

Nieuwkomer Alexander Büttner is nog niet fit genoeg bevonden. De linksback zit daardoor nog niet bij de wedstrijdselectie van Fraser.

De wedstrijd is vanaf 20.45 uur hier LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner