22.01.2017 10:15

Van den Brom is helemaal klaar met geruchten

AZ-trainer John van den Brom kan het na afloop niet geloven: zijn ploeg geeft in de slotfase de winst uit handen tegen Sparta. (21-01-2017)
AZ-trainer John van den Brom kan het na afloop niet geloven: zijn ploeg geeft in de slotfase de winst uit handen tegen Sparta. (21-01-2017)

John van den Brom is helemaal klaar met de geruchten over zijn mogelijke overstap naar Maccabi Tel Aviv. De oefenmeester van AZ wordt in Israël genoemd als de nieuwe trainer van de club, maar zelf weet Van den Brom niets.

Van den Brom was al geïrriteerd door het puntenverlies van zijn ploeg tegen Sparta Rotterdam (1-1) en was niet in de stemming om over de speculaties te praten. "Dat is pure onzin. Dat heb ik honderd keer gezegd nu", vertelde de oefenmeester in gesprek met NH. "Ik moet me verantwoorden voor iets waar ik niets vanaf weet en ik krijg de indruk dat als je dingen vertelt men het idee heeft: het zal wel, hij mag niks zeggen."

"Flikker op, d'r is niks en d'r gaat niks gebeuren. Ik ben hier en heb het hartstikke naar mijn zin. We zijn nog lang niet klaar. That's it, sorry", was het duidelijke antwoord Van den Brom, die nog altijd geen zekerheid heeft over zijn sportieve toekomst als trainer van AZ. De oefenmeester zou tot 1 maart de tijd krijgen om de clubleiding te overtuigen, maar het lijkt er sterk op dat zijn aflopende contract niet verlengd gaat worden.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner