22.01.2017 17:11

AS Monaco kent geen problemen met Lorient

AS Monaco kende zondagmiddag geen enkel probleem met hekkensluiter FC Lorient. De koploper in de Franse competitie won eenvoudig met 4-0 in eigen huis.

Aanvaller Boschilia maakte in de 24ste minuut de eerste treffer van de wedstrijd. Vier minuten daarna had de flankspeler ook zijn tweede doelpunt in het netje liggen. Voor rust werd het ook nog 3-0, door een doelpunt van de Fransman Valère Germain. Na rust deed Monaco er nog een schepje boven op. Germain tekende in de 59ste minuut voor de vierde en laatste treffer van de wedstrijd.

De ploeg van Leonardo Jardim draait een behoorlijk goed seizoen in de Franse Ligue 1. Na 21 speelronde staat de ploeg uit Monaco op de eerste plaats met 48 punten. De voorsprong op OGC Nice bedraagt twee punten, Paris Saint-Germain volgt op drie punten van de koploper. Olympique Lyon, de nieuwe club van Memphis Depay, komt zondagavond in actie tegen Marseille. Memphis zou dan zijn debuut kunnen gaan maken voor de Franse ploeg. Hij trainde eerder deze week al mee.