22.01.2017 20:28

Cocu extreem opgelucht: "Wat een wedstrijd"

Na een slotfase waar je u tegen zegt ontsnapte PSV aan puntenverlies tegen sc Heerenveen. Phillip Cocu zag vanaf de bank een razend spannend slot ontvouwen, ook na de wedstrijd ging de adrenaline nog vol door het lichaam van de trainer heen.

"Wat een wedstrijd", zucht Cocu voor de camera van FOX Sports na. De eindverantwoordelijke in Eindhoven was erg tevreden met de driepunter. "Uiteindelijk qua resultaat ook voor ons, maar vooral voor het publiek, dat een fantastische middag moet hebben gehad."

"We hebben met passie gestreden. Voor een trainer zijn dit aan de ene kant fantastische wedstrijden, maar aan de andere kant ook heel moeilijke, omdat je vanaf de kant niks kan doen. Ik kan de ploeg alleen maar complimenteren. Zo terugkomen zegt veel, heel veel over onze veerkracht."

Omdat Feyenoord en Ajax eerder in de speelronde al wonnen, lag de druk op PSV. De ploeg blijft derde, maar houdt nummer twee Ajax nog in het vizier, met drie punten verschil. Feyenoord ligt al aardig wat voor, de ploeg heeft acht punten meer dan de regerend landskampioen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner