22.01.2017 20:44

Gekneusde oogbol voor ADO-speler Kastaneer

Nadat hij de bal in zijn gezicht krijgt, heeft Gervane Kastaneer (m.) veel last van zijn oog.  De doelpuntenmaker moet zelfs gewisseld worden. (21-01-2017)
Nadat hij de bal in zijn gezicht krijgt, heeft Gervane Kastaneer (m.) veel last van zijn oog. De doelpuntenmaker moet zelfs gewisseld worden. (21-01-2017)

De categorie bizarre blessures is zondag aangevuld door Gervane Kastaneer. De aanvaller van ADO Den Haag kreeg in het duel met PEC Zwolle een bal hard in het gezicht en eerste onderzoek wees uit dat hij een gekneusde oogbol opliep bij het incident.

Kastaneer zette ADO Den Haag al vroeg in de wedstrijd op voorsprong, maar na een kleine twintig minuten spelen ging het mis. De in Rotterdam geboren aanvaller zette een solo in, maar toen hij wilde passen werd de bal geblokt. Kastaneer kreeg het speeltuig hard in het gezicht en verloor tijdelijk het zicht vanuit zijn rechteroog.

De rechtsbuiten annex spits haalde vervolgens de lachers op zijn hand door te stellen dat hij wel gewoon met één oog kon voetballen, maar daar was de clubarts van ADO Den Haag het niet mee eens. De club meldt zondagavond dat de eerste uitkomsten van het onderzoek in het ziekenhuis wijzen op een gekneusde oogbol, maandag volgt meer informatie.

Mocht Kastaneer lang uit de roulatie liggen, heeft ADO Den Haag een serieus probleem. De club is al op zoek naar een extra spits, aangezien ADO Den Haag niet ruim in de aanvalsleiders zit. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner