23.01.2017 20:40

Van der Werff: "Echt niet bang voor Feyenoord"

Maikel van der Werff kijkt uit naar het bekerduel met Feyenoord, dat aankomende donderdag op de agenda staat. De mandekker van Vitesse denkt dat de Arnhemmers een serieuze kans maken om door te gaan naar de halve finale.

"Met het spelniveau van vorige week tegen FC Twente en de inzet van de tweede helft in Groningen, ben ik ervan overtuigd dat we een goede kans maken", stelt Van der Werff in gesprek met De Telegraaf. Eerder in het seizoen verloor Vitesse met 3-1 in Rotterdam. "De wedstrijd in De Kuip vorige maand ben ik niet vergeten. Toen speelden we een prima wedstrijd, maar gaven we twee cadeautjes weg. Anders had ik het nog willen zien. Wij zijn echt niet bang voor Feyenoord."

Vitesse wacht sinds de oprichting in 1892 nog altijd op de eerste hoofdprijs, waardoor de verwachtingen hooggespannen zijn voor bekersucces. "Hier leven we al een tijdje naar toe. Er wordt vaak gezegd dat je het van wedstrijd tot wedstrijd moet bekijken, maar dat is onzin. Dit wordt echt een mooie pot. En in die beker kan alles gebeuren." Feyenoord en Vitesse staan donderdag om 20.45 tegenover elkaar, na dat duel wordt er geloot voor de halve finales.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner