24.01.2017 09:31

Van Moorsel: "Mooie kans om ver te komen"

Stijn Wuytens (l.) wipt de bal over de glijdende Paco van Moorsel (r.), die tijdens AZ - Sparta de bal wil onderscheppen. (21-01-2017)
Stijn Wuytens (l.) wipt de bal over de glijdende Paco van Moorsel (r.), die tijdens AZ - Sparta de bal wil onderscheppen. (21-01-2017)

Sparta Rotterdam speelt dinsdagavond in het bekertoernooi tegen FC Volendam en heeft de mogelijkheid om de halve finale van de KNVB beker te bereiken. Paco van Moorsel heeft vertrouwen in een goede afloop.

"We beseffen heel goed dat dit een mooie kans is om ver in het bekertoernooi te komen", vertelt de middenvelder, die afgelopen weekend tegen AZ Alkmaar (1-1) in de punt van de aanval mocht beginnen. "We hebben de kwartfinale ook niet zomaar gehaald. We wonnen thuis van PSV en uit bij Heracles Almelo, dan wil je ten koste van Volendam nog verder komen. Hoewel Volendam een goede ploeg is hoor. Vorig jaar verloren we er nog, maar dat was nadat we al kampioen waren geworden. Daar moeten we het maar niet meer over hebben."

Van Moorsel weet niet of hij tegen FC Volendam wederom in de spits zal spelen. "Wat mij betreft was het een geslaagd experiment", vervolgt de middenvelder in gesprek met Voetbal International. "Maar dat beslist de trainer." Zakaria el Azzouzi kreeg in het verleden de voorkeur, maar Sparta-trainer Alex Pastoor kan ook een beroep doen op onder meer Mathias Pogba, Roland Bergkamp en Finn Stokkers.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner