24.01.2017 16:54

Willem II is Ogbeche rest van het seizoen kwijt

Bartholomew Ogbeche tijdens een oefenduel tussen Willem II en KAA Gent in de winterstop. (08-01-2017)
Bartholomew Ogbeche tijdens een oefenduel tussen Willem II en KAA Gent in de winterstop. (08-01-2017)

Het verblijf van Bartholomew Ogbeche bij Willem II is vooralsnog geen groot succes. De spits van de Tilburgers heeft de voorste kruisband in zijn linkerknie gescheurd en komt dit seizoen niet meer in actie.

De spits kwam in het duel met NEC Nijmegen (0-1, nederlaag) als invaller in het veld en speelde de wedstrijd ook uit. Ogbeche blijkt nu de voorste kruisband in zijn linkerknie te hebben gescheurd. Dat melden de Tilburgers nadat het onderzoek in het ziekenhuis naar de knie van de Nigeriaan is afgerond. De spits moet geopereerd worden en komt dit seizoen niet meer aan spelen toe. De blessure komt als een verrassing voor Willem II, dat aanvankelijk uitging van een lichtere kwetsuur.

Willem II heeft tot nu toe weinig plezier kunnen beleven aan Ogbeche. De spits kwam ongeveer een jaar geleden over van SC Cambuur, maar heeft weinig indruk kunnen maken in Tilburg. Ook vorig seizoen liep de Nigeriaanse aanvaller al een zware blessure op. Toen moest hij het restant van het seizoen missen door een schouderkwetsuur. Sinds zijn komst naar Willem II heeft Ogbeche pas achttien wedstrijden gespeeld voor de Tilburgers. Tweemaal was hij verantwoordelijk voor een treffer. Ogbeche is dit seizoen tweede keus achter de Spaanse spits Fran Sol.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner