25.01.2017 14:47

Van Bronckhorst moet puzzelen bij Feyenoord

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst moet een aantal belangrijke beslissingen nemen in aanloop naar het bekerduel met Vitesse. De oefenmeester kan in ieder geval geen beroep doen op Karim El Ahmadi (Afrika Cup) en Tonny Vilhena (geschorst).

Naast El Ahmadi en Vilhena kan Van Bronckhorst mogelijk ook geen beroep doen op Jens Toornstra. "Het is afwachten of Jens Toornstra morgen kan spelen", zei de coach van Feyenoord tijdens de persconferentie in aanloop naar het bekerduel met Vitesse. "Hij heeft door ziekte niet meegetraind vandaag", aldus Van Bronckhorst, die weet dat hij El Ahmadi en Vilhena ook moet missen. "Andere spelers krijgen dus de kans."

"We hebben een aantal opties voor het middenveld", vervolgt Van Bronckhorst. De trainer kan in Arnhem wel een beroep doen op Dirk Kuyt, Renato Tapia en Marko Vejinović. Laatstgenoemde kwam in de zomer van 2015 over van Vitesse. Ook de Zweed Simon Gustafson is een optie voor het middenveld. "Hoe we het in Arnhem gaan invullen, wordt morgen duidelijk."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner