25.01.2017 16:19

Ten Hag verwacht veel 'energie' van zijn ploeg

FC Utrecht-trainer Erik ten Hag heeft zijn ploeg op scherp gezet in aanloop naar het bekerduel met SC Cambuur. Op papier moet FC Utrecht makkelijk van SC Cambuur kunnen winnen, maar desondanks is Ten Hag op zijn hoede.

Afgelopen weekend nam FC Utrecht het in eigen huis op tegen Ajax (1-0 nederlaag) en namen de Utrechters geen gas terug. "Cruciaal is of we de energie kunnen opbrengen om weer een goede prestatie op de mat te leggen", aldus de oefenmeester van FC Utrecht in gesprek met De Telegraaf. "Tegen Ajax gaat dat automatisch en nu moeten we dat opwekken." 

Ten Hag verwacht echter geen problemen tegen SC Cambuur. "Maar dat mag geen probleem zijn", vervolgt Ten Hag zijn verhaal. "Want hoe vaak heb je als speler van FC Utrecht de kans om in de halve finale van de beker te komen?" Vorig seizoen wist FC Utrecht de finale van het bekertoernooi te halen, maar werd er in De Kuip met 2-1 verloren van Feyenoord. Enkel Sparta Rotterdam heeft zich reeds geplaatst voor de halve finale van de KNVB beker.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner