28.01.2017 17:49

Ten Hag rouleert flink na midweeks bekerduel

Erik ten Hag heeft zijn opstelling flink gewijzigd ten opzichte van het slopende KNVB bekerduel van afgelopen woensdag tegen SC Cambuur (6-7 na penalty's). De trainer heeft daarom een basisplaats gegeven aan Gylano Kerk, welke de eerste is van de jonge aanvaller dit seizoen. 

In de aanval staat verder Patrick Joosten. Sébastien Haller is de enige aanvaller die wel aan de aftrap verschijnt die ook tegen SC Cambuur startte. Dat betekent dat Richairo Živković, Nacer Barazite op de bank beginnen, evenals Yassin Ayoub. De oefenmeester van FC Utrecht kan verder geen beroep doen op zijn geschorste aanvoerder Willem Janssen. Giovanni Troupée staat daarom weer in de basis. Dat geldt ook voor Andreas Ludwig. Beide spelers moesten vorige week tegen Ajax (0-1 nederlaag) nog vanaf de bank toekijken. 

Hans de Koning heeft plaatsen ingeruimd voor de huurlingen uit Engeland. Elvis Manu (Brighton & Hove Albion), Pedro Chirivella (Liverpool FC) en Dan Crowley (Arsenal FC) hebben, net als vorige week tegen Excelsior (1-1) allemaal een basisplaats bij de ploeg uit Deventer. Sander Duits start vanaf de bank, waardoor Joey Groenbast de enige wijziging is ten opzichte van vorige week.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner