28.01.2017 18:51

Falende Werker en Papazoglou naar de bank

Daryl Werker (r.) hangt met zijn volle gewicht aan het shirt van Jay-Roy Grot (l.). (22-01-2017)
Daryl Werker (r.) hangt met zijn volle gewicht aan het shirt van Jay-Roy Grot (l.). (22-01-2017)

Roda JC-trainer Yannis Anastasiou voelt dat er gezaagd wordt aan zijn stoelpoten en de Griek kiest er dan ook voor om de spelers die hem teleurstellen op de bank te zetten. Daryl Werker en Thanasis Papazoglou zijn de directe slachtoffers.

Werker speelde vorige week tegen NEC een zeer ongelukkige eerste helft, hij veroorzaakte al vroeg in het duel een penalty en pakte daarnaast een gele kaart. De verdediger moet tegen Excelsior op de bank beginnen, Frederic Ananou vervangt hem. Ook Papazoglou heeft zijn kansen gehad, nu mag Dani Schahin het vanaf het begin proberen van Anastasiou. Voor de Duitser is het zijn eerste basisplaats in de Eredivisie. Roda JC speelt wat aanvallender dan normaal tegen Excelsior, Marcos Gullón wordt ingeruild voor Mitchel Paulissen.

Bij Excelsior geen wijzigingen ten opzichte van het vorige duel met Go Ahead Eagles. Huurlingen Warner Hahn en Jordy de Wijs kunnen daardoor wederom rekenen op een basisplaats, net als aanvaller Terell Ondaan. Op de bank keert Henrico Drost terug, de routinier kwam uit de winterstop met een kuitblessure, maar is weer inzetbaar voor coach Mitchell van der Gaag.

De wedstrijd is vanaf 19.45 LIVE te volgen!

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner