29.01.2017 11:07

Hahn baalt van pijnlijke nederlaag bij Roda JC

Warner Hahn baalt na de 2-0 van Roda JC tegen zijn Excelsior. (28-01-2017)
Warner Hahn baalt na de 2-0 van Roda JC tegen zijn Excelsior. (28-01-2017)

Warner Hahn beleefde geen fijne avond als doelman van Excelsior in het duel met Roda JC. De sluitpost moest viermaal 'vissen' en vertrok met een zware nederlaag uit Kerkrade (4-0). De degradatiezone nadert met rasse schreden voor de Rotterdammers.

"We waren hier met andere intenties naar toe gekomen", verzuchtte de huurling van Feyenoord na afloop van de zware nederlaag in Kerkrade. Excelsior moest al na achttien minuten verder met tien man, nadat Jurgen Mattheij een doorgebroken speler onderuit haalde. "Vanaf het moment van de rode kaart wisten we dat het moeilijk ging worden. Die vrije trap gaat er dan ook gelijk in."

"Je probeert dan de rust met 1-0 te halen, maar dan valt tien seconden voor de rust ook nog de 2-0", vervolgt Hahn. "Je zit met een klotegevoel in de kleedkamer en we wilden na rust de dingen anders gaan doen. Vrij snel in de tweede helft valt de 3-0 en dan weet je dat het klaar is als je met tien man speelt." Daarna liep de thuisploeg zelfs nog uit naar een 4-0 voorsprong.

"We wisten vanaf de winterstop dat het hele moeilijke weken zouden worden. We moeten bij elkaar blijven en proberen punten te pakken waar we dat kunnen. Eigenlijk moet dat tegen de concurrenten. Vorige week speelden we gelijk (1-1 tegen Go Ahead Eagles, red.) en nu verliezen we. Dan moeten we het volgende week maar doen", besluit Hahn.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner