01.02.2017 10:02

Klopp na remise: "Passie versus koelheid"

Liverpool speelde dinsdagavond met het mes tussen de tanden tegen koploper Chelsea, maar The Blues gaven geen krimp. Op Anfield wist Liverpool het gat met Chelsea niet te verkleinen (1-1).

Voor Liverpool was verliezen geen optie, want dan zou het definitief zijn uitgeschakeld in de titelrace. Het gat blijft tien punten, maar Liverpool-manager Jürgen Klopp zag dat zijn ploeg er alles aan deed om te winnen. "Ik ben blij met ons optreden, we deden het goed. Vanaf de eerste seconde zaten we in de wedstrijd en speelden we agressief. De rode shirts speelden met passie, bereidwilligheid en hebzucht voor elke bal tegen ervaring en koelheid. Dat maakt het heel moeilijk", aldus Klopp tegenover Sky Sports.

Na een dramatische reeks wedstrijden, waarin Liverpool werd uitgeschakeld in de League Cup en in de FA Cup, legde het weer een sterke wedstrijd op de mat tegen Chelsea. "Ik ben trots op mijn ploeg omdat we vandaag bij tijd en wijle fantastisch hebben gespeeld tegen een heel sterk elftal. Het is goed dat we zo'n signaal hebben afgegeven", vult Klopp aan tegenover de BBC.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner