01.02.2017 16:02

Feyenoord traint zonder Elia en El Ahmadi

Eljero Elia heeft balbezit in de wedstrijd tussen Feyenoord en PEC Zwolle. (20-11-2016)
Eljero Elia heeft balbezit in de wedstrijd tussen Feyenoord en PEC Zwolle. (20-11-2016)

Eljero Elia heeft woensdag de training uit voorzorg aan zich voorbij laten gaan. Ook Karim El Ahmadi was woensdag afwezig tijdens de training van Feyenoord, de middenvelder was onlangs met Marokko actief op de Afrika Cup in Gabon.

Elia liep afgelopen zondag een lichte hamstringblessure op tijdens het competitieduel met NEC Nijmegen (4-0 overwinning). De vleugelaanvaller greep vlak voor de rust naar zijn hamstring, maar nam even later nog wel de 2-0 voor zijn rekening. Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst haalde de vleugelaanvaller tijdens de rust echter naar de kant, hij werd in de tweede helft vervangen door Bilal Başaçıkoğlu.

El Ahmadi, die zondagavond met Marokko verloor van Egypte (0-2), is inmiddels weer terug in Rotterdam, maar was woensdag nog niet te zien op het trainingsveld bij Feyenoord. De middenvelder zal donderdag aansluiten bij de selectie en zal aankomend weekend hoogstwaarschijnlijk inzetbaar zijn voor de Rotterdammers. Koploper Feyenoord gaat zondagmiddag op bezoek bij FC Twente, dat terug is te vinden op de achtste plaats in de Eredivisie.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner