01.02.2017 21:19

Traoré gelukkig bij Ajax: "Periode hier is top"

Momenteel komt hij met Burkina Faso uit op de Afrika Cup, maar Bertrand Traoré keert na het toernooi meer dan graag terug naar Amsterdam. De Afrikaanse huurling van Chelsea heeft het naar zijn zin bij Ajax.

Traoré doet het met Burkina Faso goed op de Afrika Cup, hij staat samen met zijn land in de halve finale van het toernooi in Gabon. De vorm die Traoré naar de interlands meenam heeft de aanvaller te danken aan het huidige seizoen. "Dat komt door Ajax, zonder twijfel. Daar heb ik een paar keer gescoord. Bij de club ben ik goed opgevangen in een competitie waar aanvallend wordt gespeeld. De periode bij Ajax vind ik top."

In gesprek met het Franse SO FOOT uit Traoré zijn twijfels over zijn toekomst. De rechtsbuiten annex spits staat onder contract bij Chelsea, maar daar doorbreken is lastig. "Wat straks zal volgen? Ik sta onder contract bij Chelsea en ik weet dat daar veel concurrentie is. Alleen ik denk dat de Afrika Cup en mijn tijd bij Ajax kunnen mij beter maken." Traoré kwam in de eerste seizoenshelft tot vier goals in dertien duels, voor Vitesse speelde hij eerder al ruim vijftig wedstrijden in Nederland.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner