03.02.2017 11:19

Younes blij met komst concurrent David Neres

Met de aankoop van David Neres heeft Ajax er een optie bij op de vleugels. Linksbuiten Amin Younes heeft er een concurrent bij, maar is blij dat de club de portemonnee heeft getrokken voor de aanwinst.

"Ik denk dat het erg belangrijk voor ons is, omdat er veel spelers zijn vertrokken. Het is altijd goed om met goede spelers te trainen en wij willen ook gewoon de wedstrijden met de beste spelers spelen", aldus Younes tegenover Ajax TV. De komst van Neres zou ten koste kunnen gaan van Younes, die zelf nog geen enkele doelpunt in de Eredivisie maakte. Het houdt ook de aanvaller zelf bezig. "Het zit in je hoofd, maar het is belangrijk dat ik door blijf gaan."

"Ik denk dat het nog gaat komen, ik heb er erg veel vertrouwen in. Ik weet ook dat iedereen kritisch is en dat is goed, maar ik weet ook dat ik het beter moet doen en het gaat ook beter." In de zoektocht naar zijn goede vorm, krijgt Younes veel hulp van Dennis Bergkamp. "Hij praat daar heel veel over met mij. Als ik weet dat Bergkamp vertrouwen heeft in mijn kwaliteiten, dan weet ik ook dat het goedkomt."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner