04.02.2017 10:09

Immers blij in België: "Plezier teruggekregen"

Lex Immers (r.) snelt langs Anderson Esiti (l.) tijdens de wedstrijd KAA Gent - Club Brugge. (29-01-2017)
Lex Immers (r.) snelt langs Anderson Esiti (l.) tijdens de wedstrijd KAA Gent - Club Brugge. (29-01-2017)

Lex Immers is op zijn plek in de Eerste Klasse van België. De middenvelder, oud-speler van ADO Den Haag en Feyenoord, verkaste in de winterstop van Cardiff City naar Club Brugge, waar hij zijn voetbalplezier weer terugvond.

De dertigjarige aanvallende middenvelder verkaste vorig jaar van Feyenoord naar Cardiff City, waar hij op huurbasis indruk maakte in Wales. De ploeg betaalde ruim twee miljoen euro om Immers definitief aan zich te binden, maar daarna verloor de Nederlander uitzicht op speeltijd. Club Brugge kwam op het juiste moment om Immers transfervrij over te nemen en vast te leggen tot medio 2018.

Voor Immers mag zijn periode bij de Belgische topclub echter wel wat langer duren, zo geeft hij aan in een interview met Het Nieuwsblad. "Wat mij betreft mag Club Brugge de optie nu al inlichten. Ik heb hier het plezier teruggekregen", doelt hij op de optie die de club heeft om het contract van Immers automatisch met één jaar te verlengen. Club Brugge is dit seizoen met RSC Anderlecht verwikkeld in de strijd om de koppositie.

De andere topploeg in België liet deze speelronde echter punten liggen, waardoor Club Brugge zondag afstand kan nemen. Immers speelde sinds zijn komst naar de Eerste Klasse drie wedstrijden, waarin hij één keer scoorde.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner