04.02.2017 12:45

Arsenal kiest voor snelheid tegen Chelsea

Arsenal zal in de kraker tegen Chelsea proberen de achterstand van negen punten te verkleinen. Manager Arsène Wenger heeft gekozen voor een beweeglijke voorhoede, terwijl Chelsea weinig wijzigingen doorvoert.

Alexis Sánchez is de spits, met op de vleugels Theo Walcott en Alex Iwobi. De snelle aanvallers zullen van toevoer worden voorzien door Mesut Özil. Francis Coquelin is de controleur op het middenveld en de ook al beweeglijke Alex Oxlade-Chamberlain zal in een vrije rol tussen aanval en middenveld spelen. Centraal speelt het gebruikelijke duo Laurent Koscielny en Shkodran Mustafi, terwijl doelman Petr Čech terugkeert bij zijn voormalige werkgever.

De thuisploeg heeft één wijziging doorgebracht ten opzichte van het duel met Liverpool (1-1) van afgelopen dinsdag. Pedro vervangt Willian in de aanval en de Spanjaard wordt bijgestaan door Diego Costa en Eden Hazard. Nemanja Matić en N'Golo Kanté moeten voor de balans zorgen op het middenveld, terwijl David Luiz en Gary Cahill het laatste slot op de deur zijn voor doelman Thibaut Courtois.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner