06.02.2017 10:15

Özyakup boos op provocerende Van Persie

Robin van Persie was zondagavond de veelbesproken man aan de kant van Fenerbahçe. De Nederlander scoorde het enige doelpunt in de bekerwedstrijd tegen Beşiktaş en speelde de hoofdrol in vele opstootjes in het veld.

Zo kreeg Van Persie het in de wedstrijd aan de stok met zijn oud-ploeggenoot bij Arsenal Oğuzhan Özyakup. De in Zaandaam geboren Turk was niet te spreken over de topscorer aller tijden van het Nederlands elftal: "Ik heb veel te zeggen over de incidenten op het veld, maar ik houd het voor me", aldus Özyakup over het gedrag van Van Persie in de Turkse media. De Nederlander zocht na het gescoorde doelpunt ook contact met Özyakup. "Er is wel iets wat ik kwijt wil. Ik was heel goed bevriend met een bepaalde speler op het veld. Dat is anders na vanavond. Soms zie je het ware gezicht van een voetballer op het veld."

Zo zocht Van Persie regelmatig de confrontatie met de spelers en supporters van Beşiktaş. De Nederlander zou een vermeende kopstoot gekregen hebben van Duško Tošić waar de speler van Beşiktaş een rode kaart voor kreeg.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner